Kinesitherapie

Welkom bij onze kinesitherapiepraktijk! Wij bieden hoogwaardige behandelingen en diensten aan op het gebied van actieve revalidatie, het opsporen van oorzaken en het vinden van passende oplossingen voor verschillende klachten. Ons team van ervaren kinesitherapeuten staat klaar om jou te helpen bij jouw herstelproces.

Actieve revalidatie is een belangrijk aspect waarop wij ons richten. Wij geloven dat een actieve benadering van revalidatie essentieel is om het lichaam op de juiste manier te laten herstellen. Dit betekent dat wij jou aanmoedigen om actief deel te nemen aan het behandelingsproces en jouw lichaam te stimuleren om kracht en mobiliteit terug te winnen

Een ander belangrijk aspect van onze aanpak is het opsporen van de oorzaken van jouw klachten. Wij geloven dat behandelingen veel effectiever zijn wanneer ze gericht zijn op het aanpakken van de onderliggende oorzaak, in plaats van alleen het verlichten van symptomen. 

Onze kinesitherapeuten zullen grondige evaluaties uitvoeren om te begrijpen welke factoren bijdragen aan jouw klachten. Hierdoor kunnen wij een gepersonaliseerd behandelplan opstellen dat de oorzaak van de klachten aanpakt en jou helpt om op lange termijn verlichting te ervaren. 

Onze praktijk richt zich voornamelijk op algemene revalidatie en sportrevalidatie. We werken samen met jou om een persoonlijk revalidatieprogramma op te stellen dat rekening houdt met jouw individuele behoeften en tempo van herstel. Daarnaast begrijpen wij dat sporters unieke eisen stellen aan hun lichaam en vaak te maken krijgen met specifieke blessures en uitdagingen. We streven ernaar om jouw prestaties te optimaliseren en je te helpen terug te keren naar jouw sport op het hoogste niveau.

Neem vandaag nog contact met ons op en begin jouw reis naar een pijnvrij en gezond leven met behulp van kinesitherapie. 

Maak kennis met Renée

Renée heeft haar studies kinésitherapie gecombineerd met topsport, en is zelf nog elke dag actief bezig om haar doelen te bereiken. 

Net hierdoor heeft ze een enorme bagage aan ervaring over hoe je best omgaat met blessures en wat de rol van een kinesitherapeut kan zijn in deze, vaak moeilijke, periode. 

Van nature zal ze steeds tot het uiterste gaan om haar patiënten verder te helpen en te motiveren om hun doelen te bereiken.

Ze is ook beschikbaar als personal trainer om u te begeleiden in welk traject dan ook. 

Met veel plezier en passie zal ze samen met u een gepast programma uitwerken, aangepast aan uw noden en interesses. 

Maak kennis met Arthur

Arthur is een jonge en gedreven kinesitherapeut met een rijke ervaring in golf, hockey en tennis, die teruggaat tot zijn jeugd. Zijn specialisatie ligt in het behandelen van zowel recreatieve als professionele atleten, met een sterke focus op sportrevalidatie.

Wat Arthur echt onderscheidt, is zijn interesse en streven naar een up-to-date en  evidence-based aanpak. Zijn creativiteit komt tot uiting in op maat gemaakte behandelplannen, perfect afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van elke atleet.

Bekend om zijn betrokkenheid en empathie, bezit Arthur het unieke vermogen om iedereen op zijn gemak te stellen. Doorheen elke fase van de revalidatie blijft het ultieme doel elke patiënt terug te brengen naar het hoogste niveau van prestatie en welzijn.

Kinesitherapie